Tour de Belgique

Geplaatst op Dinsdag 15 September 2009

Een super lichte,  uiterst snelle en zeer wendbare Kawa ER-6 moest ervoor zorgen dat Onze Belgische vriend ons allemaal in het stof zou doen bijten tijdens de inmiddels 2e België rit. Helaas voor Peter hadden ze bij het verhuurbedrijf niet verteld dat het de 25KW uitvoering betrof. Dus dit keer eens extra tijd om tijdens de toerrit van de natuur te genieten, neuspeuteren, bellen, krant lezen, enz.

Met 3 Harleys en een Duc toch weer een probleemloze rit met 8 grensovergangen en vele mooie weggetjes. Wel jammer dat er in Zundert een bloemencorso aan de gang was waar ongeveer 100.000 mensen op af kwamen en Peter dus noodgedwongen de rit moest aanpassen. Al met al weer een heerlijke toerrit.
Peter bedankt! Peter bedankt! Peter Peter Peter bedankt !!

vijf reacties

Afgelopen week viel er een herinnering aan deze geweldige rit op de deurmat. Het was een bericht van de politie uit Belgie. Zij bedankte ons voor de geweldige rit van ons en de goede score. Van een aantal andere deelnemers aan deze rit heb ik vrenomen dat zij ook zo,n geweldige souvenier hebben ontvangen van de politie
Peter bedankt !!!!!!!!!!voor al die bekeuringen

Alfred, - 15-12-’09 19:29

Hahaha! Als je naar de score kijkt, valt het wel mee. Meer dan 10 jaar toeren, en dit is volgens mij de eerste keer dat zoiets gebeurt. Maar goed, wel Peter zijn schuld natuurlijk…

John, (E-mail ) (URL) - 16-12-’09 18:16

Tja ….. dat krijg je met zo’n blaasijzer. Misschien moet de ‘Eagle’ een 25 kw setje aanschaffen

BEELIE, - 28-12-’09 21:19

Heeft er nog iemand 25kw setjes in de aanbieding??

Mauri, - 31-12-’09 09:48

Klote rit ………….. heeft me alsnog een boete opgeleverd!

BEELIE, (E-mail ) - 12-02-’10 12:20
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.