Rit 27 September 2009

Geplaatst op Maandag 28 September 2009

Een bericht van Leon van der Wal:

Om 10 uur verzamelden we ons bij het clubhuis. De dag zag er veel belovend uit en het zonnetje scheen al lekker. Rond half elf vertrokken we met zeven motoren na een korte discussie waar we naartoe zouden gaan. Uiteindelijk heb ik het voortouw genomen om een leuke en hopelijk mooie route te gaan rijden.

We reden via Kinderdijk richting de pont naar Bergambacht en vandaaruit richting Gouda. Via een leuk terrasje bij Haastrecht waar we lekker koffie hebben gedronken en Rob zijn voering al uit zijn jas ritste zijn we verder gereden richting Nieuwkoop. Via de smalle weggetjes bij de Meije waar helaas veel fietsers reden en we toch wel moesten opletten zijn we uiteindelijk op het heerlijke terras aan het water beland in Nieuwkoop. Daar hebben we lekker gegeten en sommigen hun cholesterol weer op peil hebben kunnen brengen met de ballen van de eigenares.

Via Alphen a.d Rijn en Reewijk en vandaar uit richting Moordrecht en Nieuwerkerk kwamen we s'middags rond half vier bij 't Hok in Heerjansdam terug.Al met al een leuke rit via mooie plekjes in Nederland en het schitterende weer en helaas weer een aantal haperende achterrem acties van Rob een leuke dag gehad.

Doe het graag nog eens.

Leon

De mooiste routes op routeyou.com

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.