Hemelvaart 2009

Geplaatst op Zaterdag 24 Oktober 2009

Weer eens een prachtig filmpje van Dick Groenenberg;

Hemelvaart 2009 from Dick Groenenberg on Vimeo.

twee reacties

Kijk, dat is nog eens een leuk initiatief. We willen meer, Dick! Oh ja, als we toch bezig zijn om Harleys af te kraken, hier is nog een aardige quote: “98% of all Harleys ever sold are still on the road. The other 2% made it home”

John, (E-mail ) (URL) - 24-10-’09 16:06

(h)Super gedaan!!

Mauri, - 27-10-’09 20:11
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.