1ste Toerrit *AFGELAST*

Geplaatst op Zaterdag 23 Maart 2013

Strenge kou

Vanwege de extreem koude gevoelstemperaturen van het moderne voorjaar, ziet de toercom. zich genoodzaakt de toerrit van morgen af te gelasten.

Na de CRT en KNMV en op advies van meerdere sportbonden, die waarschuwen voor bevroren lichaamsdelen en ledematen vind ook de toercom het onverantwoord om morgen een buiten activiteit te organiseren.De CRT wijst er bovendien op dat bij deze temperaturen er geen warmte in de banden verkregen kan worden, ook niet met het gebruik van bandenwarmers, waardoor er door gebrek aan grip gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. De organisatie gaat er van uit dat de leden (1) die van plan waren om de rit mee te rijden hier begrip voor kunnen opbrengen.

De organisatie beraadt zich nog op een eventuele alternatieve datum.

Hoort zegt voort.

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.