Hemelvaart verslag 2013!

Geplaatst op Donderdag 06 Juni 2013

Hemelvaartweekend 2013

Op donderdagochtend 9 mei hebben we verzameld bij Rob van Herk. Na een bakkie koffie zijn we vertrokken met de  motoren. Het eerste stuk hebben we over de snelweg gereden en vervolgens binnendoor naar onze bestemming  in Monschau-Mützenich. Het weer zat mee en de zon liet zich goed zien. Op de parkeerplaats van het Gasthaus werden we hartelijk ontvangen en hebben we wat gedronken op het terras

Vrijdag en zaterdag hebben we twee leuke toerritten gemaakt . Tijdens de koffie- en lunchstoppen werden er leuke verhalen verteld en lachten we met z’n allen heel wat af. Dirk reed veel voorop als tourleider van de roedel.

De hotelkamers waren prima en het ontbijtbuffet  en avondeten waren goed verzorgd.

Zondagochtend zijn we weer vertrokken richting huis. Het weer was niet super. We hebben flinke buien gehad onderweg. We zijn allemaal veilig aangekomen bij Het Hok en hebben afscheid van elkaar genomen.  Hier scheiden onze wegen voor het eerst in 4 dagen.

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.