20 jaar MC Heerjansdam

Geplaatst op Donderdag 10 Mei 2012

5 mei 1992 - 5 mei 2012

Het is alweer 20 jaar geleden dat motorclub Heerjansdam is opgericht. Om dit te vieren heeft de feestcommissie een toertocht en een een feestavond met barbecue en met een verrassing georganiseerd.

taart

De opkomst voor de toertocht was groot, welgeteld 20 motoren. De tocht begon met een rondje door het dorp waarna we richting Spijkenisse en Brielle reden. In restaurant Bogey's stond de koffie en de speciale voor de club gemaakte verjaardagstaart op ons te wachten. Na deze stop ging de rit verder via Rockanje, Hellevoetsluis en Rozenburg om zo weer bij 't Hok te eindigen.

De thema van het feestavond was 'biker scene'. Veel leden kwamen op originele wijze gekleed naar het feest. De aangekondigde verrassing bleek een rodeostier te zijn en tot groot genoegen van de toeschouwers heeft de stier zich niet laten bedwingen. Voor de lekkere trek was er keuze uit verschillende soorten vlees, salades en brood. Rondom de barbecue was het een beetje aanschuiven maar met een drankje in de hand was het goed te doen. Het is een geslaagde feestavond geworden.

Feestcommissie bedankt voor het organiseren van deze fantastische dag!

Zeg er eens wat van!