Ingelaste Tourrit

Geplaatst op Dinsdag 26 Maart 2013

Opgeven bij Dave

Dave organiseert deze extra rit. Na afloop zijn er bier en bitterballen bij Dave in de tuin. Voor de mensen die zelf vlees of vis meenemen steekt hij de bbq aan.

Geef even door als hij op je kan rekenen.

Zeg er eens wat van!

1ste Toerrit *AFGELAST*

Geplaatst op Zaterdag 23 Maart 2013

Strenge kou

Vanwege de extreem koude gevoelstemperaturen van het moderne voorjaar, ziet de toercom. zich genoodzaakt de toerrit van morgen af te gelasten.

Na de CRT en KNMV en op advies van meerdere sportbonden, die waarschuwen voor bevroren lichaamsdelen en ledematen vind ook de toercom het onverantwoord om morgen een buiten activiteit te organiseren.De CRT wijst er bovendien op dat bij deze temperaturen er geen warmte in de banden verkregen kan worden, ook niet met het gebruik van bandenwarmers, waardoor er door gebrek aan grip gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. De organisatie gaat er van uit dat de leden (1) die van plan waren om de rit mee te rijden hier begrip voor kunnen opbrengen.

De organisatie beraadt zich nog op een eventuele alternatieve datum.

Hoort zegt voort.

Zeg er eens wat van!

20 jaar MC Heerjansdam

Geplaatst op Donderdag 10 Mei 2012

5 mei 1992 - 5 mei 2012

Het is alweer 20 jaar geleden dat motorclub Heerjansdam is opgericht. Om dit te vieren heeft de feestcommissie een toertocht en een een feestavond met barbecue en met een verrassing georganiseerd.

taart

De opkomst voor de toertocht was groot, welgeteld 20 motoren. De tocht begon met een rondje door het dorp waarna we richting Spijkenisse en Brielle reden. In restaurant Bogey's stond de koffie en de speciale voor de club gemaakte verjaardagstaart op ons te wachten. Na deze stop ging de rit verder via Rockanje, Hellevoetsluis en Rozenburg om zo weer bij 't Hok te eindigen.

De thema van het feestavond was 'biker scene'. Veel leden kwamen op originele wijze gekleed naar het feest. De aangekondigde verrassing bleek een rodeostier te zijn en tot groot genoegen van de toeschouwers heeft de stier zich niet laten bedwingen. Voor de lekkere trek was er keuze uit verschillende soorten vlees, salades en brood. Rondom de barbecue was het een beetje aanschuiven maar met een drankje in de hand was het goed te doen. Het is een geslaagde feestavond geworden.

Feestcommissie bedankt voor het organiseren van deze fantastische dag!

Zeg er eens wat van!

Openingsrit 25 maart 2012

Geplaatst op Vrijdag 30 Maart 2012

185 km

Het ingaan van de zomertijd heeft geen nadelig invloed gehad op de opkomst van deze allereerste rit van 2012. Zestien uitgeslapen leden zijn komen opdagen. Het eerst deel van de rit ging via Bern naar Zaltbommel waar we op een zonnig terras hebben gezeten en gegeten.
De start van het tweede deel verliep iets minder vlekkeloos. Het gemiste uurtje slaap eiste dan eindelijk zijn tol en de groep vertrok te vroeg waardoor twee man achter bleef op het plein in Zaltbommel. De rit ging terug via Gorinchem en een klein stukje A15 richting 't Hok.

verzamelen

2 mensen zeiden er wat van