Toer- en activiteitenkalender 2011 online

Geplaatst op Dinsdag 22 Februari 2011

Onderdanen!

Ondanks dat de halve olie wereld in de brand staat heeft het MC bewind toch besloten om een nieuw rooster te maken om onze olieverbrandende activiteiten een beetje in de juiste banen te leiden.
Dit vooral om te voorkomen dat jullie je ook gaan verzetten tegen onze dictator, de grote Kolonel Leenheer.

Zet dus de datums in je agenda en voor de voorrijders; laat even weten als er onoverkomelijke data voor jullie tussen staan dan zullen we daar een mouwtje aan passen.

Verder wil het schrikbewind nog even kwijt dat wij nog steeds graag verslagen zien komen van de ritten zodat de digitale Pravda ook lekker gevuld blijft.

Met welgemeende groet,
Het MC Heerjansdam Bestuur

P.s. ook veel veilige, droge en leuke kilometers gewenst!

Zeg er eens wat van!

De kouwe klauwen rit

Geplaatst op Dinsdag 23 November 2010

door Niels v. Dongen zondag 14 november 2010

De mooiste en meest tot de verbeelding sprekende tourrit der tourritten. Voor de rit ben ik nog even aan het tanken bij de texaco in Heerjansdam, toen ik gebeld werd door Niels de jongh.(Het was inmiddels 10.25..) Of dat hij de datum wel helemaal goed had, omdat hij in zijn eentje stond te wachten bij “het hok”. Dus dat beloofde al een fantastische opkomst te worden.. Toen ik uiteindelijk bij het hok arriveerde (als laatste) waren intussen alle rijders aangekomen.
Patrick “big leen” Leenheer op zijn dikke immer betrouwbare tourbuffel, de scania.
Niels de Jongh op de africa twin.
Dusty van Hoof op de opgetjoende en afgetsjipte nighthok
En ikzelf, op de trix.

Lees verder »

Zeg er eens wat van!

Foto update Hemelvaart 2010

Geplaatst op Maandag 22 November 2010

MC lid Alfred heeft tijd gevonden om zijn camera eens aan te sluiten op zijn PC, en dus zijn er nu foto's te zien van het Hemelvaart Weekend 2010.

Zeg er eens wat van!

Motorrit 6 juni 2010

Geplaatst op Maandag 22 November 2010

door Alfred van Halsema

Na een super mooie zaterdag aan het eind van middag nog per mail een reminder gestuurd. De opkomst was niet groot maar de 'gezelligste motorclubleden' (Rob vH , Leo vD, Gerard, Bertus, MarcelV, Niels en Alfred) waren erbij. De weersverwachting voor zondag was voor een aantal mogelijk de aanleiding om niet mee te gaan rijden.

Lees verder »

Zeg er eens wat van!