De kouwe klauwen rit

Geplaatst op Dinsdag 23 November 2010

door Niels v. Dongen zondag 14 november 2010

De mooiste en meest tot de verbeelding sprekende tourrit der tourritten. Voor de rit ben ik nog even aan het tanken bij de texaco in Heerjansdam, toen ik gebeld werd door Niels de jongh.(Het was inmiddels 10.25..) Of dat hij de datum wel helemaal goed had, omdat hij in zijn eentje stond te wachten bij “het hok”. Dus dat beloofde al een fantastische opkomst te worden.. Toen ik uiteindelijk bij het hok arriveerde (als laatste) waren intussen alle rijders aangekomen.
Patrick “big leen” Leenheer op zijn dikke immer betrouwbare tourbuffel, de scania.
Niels de Jongh op de africa twin.
Dusty van Hoof op de opgetjoende en afgetsjipte nighthok
En ikzelf, op de trix.

Lees verder »

Zeg er eens wat van!

Foto update Hemelvaart 2010

Geplaatst op Maandag 22 November 2010

MC lid Alfred heeft tijd gevonden om zijn camera eens aan te sluiten op zijn PC, en dus zijn er nu foto's te zien van het Hemelvaart Weekend 2010.

Zeg er eens wat van!

Motorrit 6 juni 2010

Geplaatst op Maandag 22 November 2010

door Alfred van Halsema

Na een super mooie zaterdag aan het eind van middag nog per mail een reminder gestuurd. De opkomst was niet groot maar de 'gezelligste motorclubleden' (Rob vH , Leo vD, Gerard, Bertus, MarcelV, Niels en Alfred) waren erbij. De weersverwachting voor zondag was voor een aantal mogelijk de aanleiding om niet mee te gaan rijden.

Lees verder »

Zeg er eens wat van!

Tourrit 17 okt. 2010

Geplaatst op Maandag 25 Oktober 2010

door Victor Poot

Met 11 motoren vertrokken we volgens schema richting de Heinenoordtunnel om daarna de afslag naar Oud-Beijerland te nemen. Al gauw reed de stoet over de boerenwegen om zo op de parallelweg van het Hellegatsplein uit te komen. De eerste stop van een paar minuten was een feit, de brug stond open voor een bootje met een veel te grote mast. Uiteindelijk ging de rit verder via de Volkeraksluizen zo Noord-Brabant in. Het zonnetje werkte heel goed mee en met zijn allen zaten we dan ook buiten op het terras van "De Beurs" in Dinteloord te genieten van een drankje.

Lees verder »

2 mensen zeiden er wat van