Openings rit 28 maart 2010

Geplaatst op Maandag 29 Maart 2010

Bij verstek laten gaan van de daartoe door de tourcommissie aangestelde voorrijder (zo zie je maar weer dat die Harley-rijders al net zo onbetrouwbaar zijn als die wanstaltige apparaten waarmee ze rijden.. inderdaad, als ze rijden), bij deze geen klein verslag van de voorrijder. Voor diegenen die om 11.30 aan kwamen kakken; lang leve de zomertijd - en Jezus wat een fantastische rit hebben jullie weer gemist...

Lees verder »

5 mensen zeiden er wat van

Toer- en activiteitenkalender 2010 online

Geplaatst op Dinsdag 09 Februari 2010

Met gepaste trots kunnen wij melden dat het nieuwe toerrooster voor 2010 klaar is. Het heeft heel wat uren agenda's naast elkaar leggen gekost maar het is wederom gelukt een prachtig rooster neer te leggen.

Zoals jullie kunnen zien keren alle klassiekers terug m.u.v. de Belgische rit, deze is door de financiële crisis niet meer te financieren. Wij hopen dat we in 2011 weer terug kunnen keren in de warme schoot van onze zuiderburen.

Voorrijders: noteren jullie alvast jullie aangewezen data's, mochten er onoverkomelijke obstakels zijn zodat je niet kan voorrijden probeer dan eerst te ruilen met iemand. Mocht dit niet lukken laat het me dan even weten dan zoek ik een andere optie.

Verslagen: zoals genoemd tijdens de jaarvergadering vragen we van alle voorrijders een klein verslag achteraf het liefst begeleid met foto's. De voorrijders zullen rondom hun rit hieraan herinnerd worden.

Tot slot wensen wij van het ministerie van tourzaken jullie allen veel leuke, droge en veilige kilometers toe voor het komende seizoen.

Alaaaaaf.

PS Je kunt de kalender hier downloaden.

Zeg er eens wat van!

Hemelvaart weekend 2010

Geplaatst op Zondag 24 Januari 2010

Er is nieuws te melden over het Hemelvaart weekend 2010! Blijkbaar is het vorige weekend zo goed bevallen bij Gasthaus & Pension Grillhütte Schneiders in der nähe von (dat betekent vlakbij) Kurortes Bad Bertich, dat een aantal mensen er opnieuw naartoe willen. Liefhebbers kunnen zich snel melden bij Alfred (vóór of op dinsdag 26 januari). De kosten zijn €33 per persoon per overnachting, op basis van halfpension. Je motor kan lekker binnen staan.

Overigens heeft in 2007 Gasthaus & Pension Grillhütte Schneiders de prestigieuze "Haus Der Beste Schoppen" award gekregen, wat zeg maar de Michelin Ster voor Grillhütten is, dus de verzorging van de innerlijke Mensch is hier ook wel in orde..

Eén persoon zei hier iets van

Racing Team op weg naar 2010

Geplaatst op Dinsdag 10 November 2009

Het MC Heerjansdam Racing Team is weer hard op weg om van 2010 een nog succesvoller seizoen te maken. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan motoren, PR en het zoeken van sponsors. Natuurlijk is de €lub van 50 ook in 2010 weer van de partij, en aanmeldingen zijn altijd welkom.

MC Heerjansdam Racing Team

In de tussentijd is ook de website weer eens aangepast aan de meest moderne standaarden. Kijk eens op de homepage van MC Heerjansdam Racing Team

Zeg er eens wat van!