Tourrit 17 okt. 2010

Geplaatst op Maandag 25 Oktober 2010

door Victor Poot

Met 11 motoren vertrokken we volgens schema richting de Heinenoordtunnel om daarna de afslag naar Oud-Beijerland te nemen. Al gauw reed de stoet over de boerenwegen om zo op de parallelweg van het Hellegatsplein uit te komen. De eerste stop van een paar minuten was een feit, de brug stond open voor een bootje met een veel te grote mast. Uiteindelijk ging de rit verder via de Volkeraksluizen zo Noord-Brabant in. Het zonnetje werkte heel goed mee en met zijn allen zaten we dan ook buiten op het terras van "De Beurs" in Dinteloord te genieten van een drankje.

Lees verder »

2 mensen zeiden er wat van

Openings rit 28 maart 2010

Geplaatst op Maandag 29 Maart 2010

Bij verstek laten gaan van de daartoe door de tourcommissie aangestelde voorrijder (zo zie je maar weer dat die Harley-rijders al net zo onbetrouwbaar zijn als die wanstaltige apparaten waarmee ze rijden.. inderdaad, als ze rijden), bij deze geen klein verslag van de voorrijder. Voor diegenen die om 11.30 aan kwamen kakken; lang leve de zomertijd - en Jezus wat een fantastische rit hebben jullie weer gemist...

Lees verder »

5 mensen zeiden er wat van

Toer- en activiteitenkalender 2010 online

Geplaatst op Dinsdag 09 Februari 2010

Met gepaste trots kunnen wij melden dat het nieuwe toerrooster voor 2010 klaar is. Het heeft heel wat uren agenda's naast elkaar leggen gekost maar het is wederom gelukt een prachtig rooster neer te leggen.

Zoals jullie kunnen zien keren alle klassiekers terug m.u.v. de Belgische rit, deze is door de financiële crisis niet meer te financieren. Wij hopen dat we in 2011 weer terug kunnen keren in de warme schoot van onze zuiderburen.

Voorrijders: noteren jullie alvast jullie aangewezen data's, mochten er onoverkomelijke obstakels zijn zodat je niet kan voorrijden probeer dan eerst te ruilen met iemand. Mocht dit niet lukken laat het me dan even weten dan zoek ik een andere optie.

Verslagen: zoals genoemd tijdens de jaarvergadering vragen we van alle voorrijders een klein verslag achteraf het liefst begeleid met foto's. De voorrijders zullen rondom hun rit hieraan herinnerd worden.

Tot slot wensen wij van het ministerie van tourzaken jullie allen veel leuke, droge en veilige kilometers toe voor het komende seizoen.

Alaaaaaf.

PS Je kunt de kalender hier downloaden.

Zeg er eens wat van!

Hemelvaart weekend 2010

Geplaatst op Zondag 24 Januari 2010

Er is nieuws te melden over het Hemelvaart weekend 2010! Blijkbaar is het vorige weekend zo goed bevallen bij Gasthaus & Pension Grillhütte Schneiders in der nähe von (dat betekent vlakbij) Kurortes Bad Bertich, dat een aantal mensen er opnieuw naartoe willen. Liefhebbers kunnen zich snel melden bij Alfred (vóór of op dinsdag 26 januari). De kosten zijn €33 per persoon per overnachting, op basis van halfpension. Je motor kan lekker binnen staan.

Overigens heeft in 2007 Gasthaus & Pension Grillhütte Schneiders de prestigieuze "Haus Der Beste Schoppen" award gekregen, wat zeg maar de Michelin Ster voor Grillhütten is, dus de verzorging van de innerlijke Mensch is hier ook wel in orde..

Eén persoon zei hier iets van