Tourrit 17 okt. 2010

Geplaatst op Maandag 25 Oktober 2010

door Victor Poot

Met 11 motoren vertrokken we volgens schema richting de Heinenoordtunnel om daarna de afslag naar Oud-Beijerland te nemen. Al gauw reed de stoet over de boerenwegen om zo op de parallelweg van het Hellegatsplein uit te komen. De eerste stop van een paar minuten was een feit, de brug stond open voor een bootje met een veel te grote mast. Uiteindelijk ging de rit verder via de Volkeraksluizen zo Noord-Brabant in. Het zonnetje werkte heel goed mee en met zijn allen zaten we dan ook buiten op het terras van "De Beurs" in Dinteloord te genieten van een drankje.

Vervolgens werd de rit voortgezet richting Putte net over de Belgische grens. Ondertussen maakte de strak blauwe hemel plaats voor bewolking en werd het behoorlijk fris. In eerste instantie wilde Leon maar een klein stukje door België, maar door het missen van een afslag kwamen we uit in Brasschaat waar tijd werd gemaakt voor een beetje sightseeing bij een plaatselijk tuinhek van een villa.

De terugweg richting Nederland ging via Hoogstraten waar er werd gestopt bij Taverne De Jachthoorn. Iedereen ging naar binnen om daar weer een beetje op temperatuur te komen. Met een beetje passen en meten had iedereen een plaatsje. Het eten was er goed te doen. Opgewarmd en voldaan gingen we verder met de rit. Na een korte tankstop reden we weer terug de grens over. Via wat binnendoorwegen reden we naar de A58 toe om zo via de A16 richting huis te gaan. Zo rond vier uur waren we weer terug bij 't hok.

twee reacties

Leuk hoor al die aktie foto`s. Jammer dat er altijd iemand bij is met een kleine blaas. Of heb het aan het weer gelegen?

Gerard, (E-mail ) - 04-11-’10 19:00

Hier heb je nog een paar foto’s:
http://rapidshare.com/files/428921822/mo..

Vic, - 04-11-’10 21:15
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.