Motorrit 6 juni 2010

Geplaatst op Maandag 22 November 2010

door Alfred van Halsema

Na een super mooie zaterdag aan het eind van middag nog per mail een reminder gestuurd. De opkomst was niet groot maar de 'gezelligste motorclubleden' (Rob vH , Leo vD, Gerard, Bertus, MarcelV, Niels en Alfred) waren erbij. De weersverwachting voor zondag was voor een aantal mogelijk de aanleiding om niet mee te gaan rijden.

Zoals gebruikelijk zijn we om 10.30 uur vertrokken. Het was droog en de temperatuur was prima. Via Kijfhoek en vervolgens Richting Dordrecht en daar over de Zeedijk (had niemand nog nooit eerder gereden) naar de Kop van 't Land. Met de pont over naar de Biesbos. Van de Biesbos naar de Bommelerwaard. Over leuke weggetjes en dijken in Oud Heusden aangekomen. In het centrum op het terras in het zonnetje pannenkoeken gegeten. Na het plaatsje Doeveren gepasseerd te zijn begon het ligt te regenen. Nadat we regenpakken hadden aangetrokken werd het weer droog. Via Lage Zwaluwe en daarna over de snelweg naar 't Hok gereden.

Een detail: de Harley’s waren vandaag in de meerderheid en er heeft zich een klein pechgevalletje voorgedaan maar ik kan je verklappen dat was niet bij een HD maar bij een motorfiets van Japanse makelij. Om privacy redenen zal ik niet aangeven wie de eigenaar is van deze motorfiets. Zo zie je maar, het kan ook jou zomaar overkomen.

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.