Rit 27 September 2009

Geplaatst op Maandag 28 September 2009

Een bericht van Leon van der Wal:

Om 10 uur verzamelden we ons bij het clubhuis. De dag zag er veel belovend uit en het zonnetje scheen al lekker. Rond half elf vertrokken we met zeven motoren na een korte discussie waar we naartoe zouden gaan. Uiteindelijk heb ik het voortouw genomen om een leuke en hopelijk mooie route te gaan rijden.

We reden via Kinderdijk richting de pont naar Bergambacht en vandaaruit richting Gouda. Via een leuk terrasje bij Haastrecht waar we lekker koffie hebben gedronken en Rob zijn voering al uit zijn jas ritste zijn we verder gereden richting Nieuwkoop. Via de smalle weggetjes bij de Meije waar helaas veel fietsers reden en we toch wel moesten opletten zijn we uiteindelijk op het heerlijke terras aan het water beland in Nieuwkoop. Daar hebben we lekker gegeten en sommigen hun cholesterol weer op peil hebben kunnen brengen met de ballen van de eigenares.

Via Alphen a.d Rijn en Reewijk en vandaar uit richting Moordrecht en Nieuwerkerk kwamen we s'middags rond half vier bij 't Hok in Heerjansdam terug.Al met al een leuke rit via mooie plekjes in Nederland en het schitterende weer en helaas weer een aantal haperende achterrem acties van Rob een leuke dag gehad.

Doe het graag nog eens.

Leon

De mooiste routes op routeyou.com

Zeg er eens wat van!

Tour de Belgique

Geplaatst op Dinsdag 15 September 2009

Een super lichte,  uiterst snelle en zeer wendbare Kawa ER-6 moest ervoor zorgen dat Onze Belgische vriend ons allemaal in het stof zou doen bijten tijdens de inmiddels 2e België rit. Helaas voor Peter hadden ze bij het verhuurbedrijf niet verteld dat het de 25KW uitvoering betrof. Dus dit keer eens extra tijd om tijdens de toerrit van de natuur te genieten, neuspeuteren, bellen, krant lezen, enz.

Met 3 Harleys en een Duc toch weer een probleemloze rit met 8 grensovergangen en vele mooie weggetjes. Wel jammer dat er in Zundert een bloemencorso aan de gang was waar ongeveer 100.000 mensen op af kwamen en Peter dus noodgedwongen de rit moest aanpassen. Al met al weer een heerlijke toerrit.
Peter bedankt! Peter bedankt! Peter Peter Peter bedankt !!

5 mensen zeiden er wat van