verslag mid summer tourrit

Geplaatst op Vrijdag 05 Augustus 2016

Barendrecht 3 juli,

door een matige weersverwachting is de verwachtte opkomst aan de magere kant.

Uiteindelijk blijkt de zondag een prima zonnige dag te worden, met in het westen van het land alleen maar zon en 22 graden, dat belooft veel goeds.

Bij het hok aangekomen, is er één coureur die het aandurft op pad te gaan!! We besluiten de geplande route door Zeeland te cancelen, en samen naar het nieuwe huis van Marvin te gaan kijken in Ambacht....

Ook dit hebben we echter niet gehaalt, in Rijsoord begaf de motor van Marco het met fatale bijgeluiden uit het motorblok, vermoedelijk door corrosie en een berg achterstallig onderhoud.

Gelukkig kon T. thuis uit de dakgoot klimmen om de motor van M. thuis te brengen op de aanhanger.

Al met al toch weer een aardige rit ;)

Groet Niels

Zeg er eens wat van!

Hemelvaart weekend 2016

Geplaatst op Maandag 16 Mei 2016

Beste Hemelvaartgangers,                                                                                      9 mei 2016

Het zit er weer op en hoef hier eigenlijk niets te schrijven, want er is niets gebeurd toch ? behalve dat de eerste dag heen Leon al een kapotte schakelvork had, Trix haar koffer over de autobaan denderde en Chris zijn navigatie lostrilde, voor de rest ging het wel.

Dag 2 toch weer Leon met die k…t schakelvork, dus Mauri en Niels de lul om te repareren, na uren was het eindelijk gelukt, maar wij hadden opdracht om bij dealer in Irrel een nieuwe te halen, zover kwamen wij niet want bij Alfred was de benzine op en Angeline stond ook droog ?

Na hereniging in Vianden ging Dick de pik lekker door de bossen met hele leuke bochtjes, ging heerlijk achter hem aan en heb genoten. Met dank aan Dick de pik voor alle mooie ritjes.

Leon was het zat om achter Captan Slow en family te zitten en wilde voorrijden om wat harder door de bochten te gaan, goed bedoeld maar Dick en ik hebben kunnen uitrusten op onze motorfiets en freewheelend naar huis gereden.

Ja helaas moest Gerard even gerepareerd worden, had een probleem met zijn luchtfilter, wel een wervelende show van helicopter en ambulance en gelukkig is dat weer allemaal goed gekomen, jammer dat Leo de Slang, Leon de Boortoren en ik de heftruckhoer, eh boer, door een sluis moesten om bij hem te komen, dacht eerst dat we ontsmet zouden worden, maar volgens Leon doen ze dat tegenwoordig niet meer.

Ach Hotel goed, eten goed  alleen onder dat schuurpapier slapen is niet mijn ding, en dat kussen zakte om je kop heen, kreeg je ook ademnood van. Alleen Mauri en Niels hadden geen kussens meer. Niels moest aan de eigenaar om nieuwe vragen en vroeg hoe te doen, na enige opmerkingen zei frans niet naar ons te luisteren, want hij had tenslotte een duitse vrouw. Hij moest vragen naar een Schwimmer, de eigenaar lachte als een boer met kiespijn in zijn reet, maar begreep dat wij de boel in de maling namen, Schwimmer is namelijk een dobber Niels. Afijn kussens teruggevonden naast mijn bed ??? doordat alle sleutels op alle kamerdeuren pasten hadden ze het gauw gevonden.

Al met al s’-avonds veel onzinnige verhalen en grappen en elke avond andere drankjes, eerst Obstler, toen Marillen, en daarna werd het whiskey, ach het totaal van 3 avonden consumeren van drank had maar 850,-- euri’s gekost, viel ook wel weer mee. Niet zeiken over 1 glaasje meer of minder ja. Tenslotte hebben we Gerard zijn obstler opgespaard en meegenomen.

Ach het hoeft niet verteld te worden maar zaterdagavond bleek ik 1 van mijn steppies kwijt te zijn en mijn achterlichtrichtingaanwijzerstangetje zat wat losjes en bij Trix hingen wat draadjes los en ook haar achternicht, eh licht.

Meerdere mensen hadden wel veel last van hun uitlaat, dat hebben we geroken, maar was niet te repareren en had niets met Harleys te maken Dick.

Al met al dank ik dit bonte gezelschap voor de leuke dagen, Leon de Boortoren, Angeline de Droge, Alfred alias Captan Slow, Trix de koffer gooier, Frans de Hondasexist, Gerard krankenhaus, Leo de Slang, Dick de pik, Mauri Bambino Fiasco , Niels duits  en lachebekje Chris.

Doei, Rob van Herk, tot volgend jaar.

Oh ja Alfred niet meer met je brandende sigaar je benzinetank controleren graag.

Eén persoon zei hier iets van

Openingsrit 2016

Geplaatst op Maandag 21 Maart 2016

Geen woorden, maar daden

Mannen van staal

Twintig maart tweeduizendzestien,
Als de koude door het ledenbestand snijdt.
Sjek roken boven de benzinedampen van je
lekkende Ducati.
Als de voorrijder de weg naar
het hok niet kan vinden.
Met afgezaagde pijpen door de maastunnel.
Als je niet op die kut bokaal zit te wachten..

Eén persoon zei hier iets van

Die Hards voor 2015 bekend!

Geplaatst op Donderdag 17 December 2015

Zeg er eens wat van!